Tudnivalók: 2022 év vége

Akció, nyitvatartás, változások

Tudnivalók 2022/23 tél

  • röviden : szokásos heti akciónk, idénre véget ért. Na, de most az ünnepekre való tekintettel egy hosszabb ideig tartó és nagyobb akcióval jövünk december 18-ig. Új termékek is kerülnek még fel, azokra is vonatkozik. Utolsó csomagfeladási nap december 19-e! Utána is lehet rendeléseket leadni, de 2023.01.10-től fogjuk feladni.
  • hosszabban : megszokott heti akciónk februártól folytatódik. Ezen kívül több extra akció is lesz negyedévente. Addig is most majdnem 4 héten át igazán nagy kedvezményeket nyújtunk minden termékünkre. December 19-től február 6-ig szinte végig zárva leszünk. Csomagfeladás csak január 10-e és 17-e között majd február 6-tól lesz ismét zavartalanul. Kell ez a másfél hónap, mert leltározunk, új kincseket szerzünk be (ha a covid végre engedi), és még pihenőnapokat is tartunk, ami az évben eddig nem akadt.
  • bizalmasan : szeretnénk megköszönni a rendeléseket, pláne az újra vásárlóinknak, hogy ennyien és ennyire hűségesek vagytok. El se hisszük, hogy ez ilyen rövid idő alatt kialakult és nagyon jó érzés. Köszönjük! Cserébe jövőre a törzsvásárlói kedvezményeket is bevezetjük, ezzel szeretnénk kedveskedni. Részletek február elején. Reményeink szerint még több termék kerül majd fel a webshopba.

Kellemes nézelődést, vásárlást kívánunk Mindenkinek !

Termékek szűrése

Termék szűrő

Kategóriák

Rendezés

Kijelöltek szűrése
error: Content is protected !!