Magyarország területén a webáruházunkban megrendelt termékeket a DPD és a Sameday futárszolgálat munkatársai szállítják házhoz.  A kiszállítás munkanapokon 8 és 17 óra között történik, ezért azt javasoljuk, hogy olyan címre kérje a szállítást, ahol ebben az időszakban biztosan tartózkodik valaki, aki át tudja venni a csomagot.

Külföldi szállítás maximum 10 kg-ig, egységesen 20 EURO.

Ausztria, Csehország, Horvátország, Lengyelország, Németország, Szlovénia, Szlovákia, Románia.

A rendeléseket igyekszünk a lehető leggyorsabban feldolgozni és a megrendelt termék(ek)et a rendelést követő 24-72 órán belül kiszállíttatni. A futárszolgálat hétvégén nem szállítja ki a csomagokat.

Ha ajándékba küldené a csomagot, akkor szállítási címnek írja be a megajándékozott címét, de mindenképp írja be nekünk a Megjegyzés rovatba, hogy a csomagot ajándékba szeretné küldeni. Ez utánvétes fizetésnél nem lehetséges.

Sikertelen kézbesítés esetén a futárszolgálat a következő munkanapon díjmentesen megkísérli a kiszállítást.

Kérjük, hogy a csomag tartalmát az átvételt követően még a futár jelenlétében ellenőrizze le!

A csomag tartalmára vonatkozó reklamációt kizárólag abban az esetben tudunk elfogadni, ha a hiány vagy sérülés ténye a fuvarlevélen a futár jelenlétében kerül rögzítésre.

Kivételes esetekben, ekkor külön jelölve van a termék leírása részben, saját szállítónk szállítja ki a terméket. Ingyenesen, telefonon előre egyeztetett időpontban, maximum 5 munkanapon belül. Különösen törékeny, sérülékeny, súlyhatár feletti, túl méretes termékek esetében.

  • 15000,-Ft feletti rendelésnél a kiszállítás ingyenes.
  • 15000,-Ft alatt  – 1690 Ft
  • Utánvét díja : 890 Ft
error: Content is protected !!