Akció!

Szelenit szív

Szelenit ásvány szív

2 490 Ft 1 992 Ft

3 készleten

Cikkszám: SZEL300 Kategóriák: , , , , Címkék: , ,

Szelenit ásvány szív, Marokkóból. Lézergravírozott nyugtat felirattal.

Mérete: 8,5 cm

Eszméletlen szép fényjátéka van a szelenitnek, hátránya, hogy elég nehéz élethűen fotózni, ezért csináltunk egy kis videót a termékeinkről . Az elején egy kis bemutató, marokkói beszerzéseinkből.

<iframe width="560" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/qk6hUM2xztE" title="YouTube video player" frameborder="0" allow="accelerometer; autoplay; clipboard-write; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture; web-share" allowfullscreen></iframe>

Szelenit:

A gipsz kristályos formája. Hidros kalcium-szulfátból származik, és egy puha kő. Halvány gyöngyházfehér árnyalatú, agyagszerű textúrájú. A megtisztulás drágaköveként is emlegetik. Azonnali nyugtató hatású, a szelenit már régóta szeretett istennő kő, és állítólag védelmet, harmóniát és lélekgyógyulást hoz a testedbe, az elmédbe és az otthonodba. Világi kapcsolata miatt felbukkan a történelemben. Jelentése az ókori görög holdistennővel azonos, Szelénnel.  A szelenit jelentése erősen spirituális kővé teszi, és gyakran ekként kezelik. A szelenit pálcák népszerűek lehetnek azok számára, akik energiát akarnak vezetni, a szelenitet tartalmazó kövek és drágakő ékszerek pedig azért készültek, hogy segítsenek megnyílni a magasabb frekvenciák és az univerzum üzenetei felé.  Békét és tisztaságot hozva az ember fejébe és szívébe. Beszerzési országunk: Marokkó . Vízzel ne tisztítsa !

Gyógyhatásai (nem helyettesítheti, csak kiegészítheti az esetleges orvosi kezeléseket): 

idegrendszer, stressz, méregtelenítő, fájdalomcsillapító

 Lelki hatásai: nyugtató, aura tisztító,

 Szerkezete: monoklin

Szín: fehér

Keménység: 1,5-2 !

Törés: szilánkos, egyenetlen

Csakra: korona

Csillagjegy: bika

Termékek szűrése

Termék szűrő

Kategóriák

Rendezés

Kijelöltek szűrése
error: Content is protected !!